PečiOljni kondenzacijski kotel HC

SKU: 0012

3.536,78

Iščete varčno, vendar kljub temu preverjeno rešitev za svoj ogrevalni sistem?
Se že leta ogrevate z oljnim kotlom in ste zadovoljni?
Se ne znajdete ob poplavi informacij in zaupate le preverjenim?
Iščete kotel, ki bo služil kot podpora obnovljivim virom ogrevanja?
Če je vaš odgovor da, je oljni kondenzacijski kotel HC prava izbira za vas. Oljni kotli so že leta prisotni na tržišču in so preverjena rešitev za ogrevanje. V zadnjih letih je tehnologija na področju varčnosti in zmogljivosti oljnih kotlov izredno napredovala. Postali so sodoben, zanesljiv in učinkovit vir ogrevanja z največjo stopnjo udobja.

Opis

Oljni kondenzacijski kotel HC je primeren za obnove ogrevalnih sistemov

Sodoben kondenzacijski oljni kotel HC je odlična izbira za obnovo dotrajanih ogrevalnih sistemov v starejših objektih. Dovršena konstrukcija kotla in tovarniško vgrajen gorilnik z modrim plamenom sta pogoj za čisto izgorevanje kurilnega olja z visokim izkoristkom in minimalnimi emisijami.

Oljni kotel je primeren tudi za novogradnje

Dobro izolirani objekti in novogradnje zahtevajo nizkotemperaturni režim ogrevanja s pomočjo kakovostnega kondenzacijskega kotla. Kondenzacijska tehnika sodobnega oljnega kotla HC omogoča skoraj popolno izrabo energije. Dimni plini se v kotlu ohladijo toliko, da v njih vsebovana vodna para kondenzira. Energija, ki se pri tem sprosti, se izkoristi kot toplota za ogrevanje, ki se prenese v ogrevalni sistem. Ogrevalni sistemi z oljnim kondenzacijskim kotlom HC so posebno energijsko varčni, kar ugodno vpliva na okolje, kakor tudi na stroške ogrevanja.

Zmogljivosti, ki prepričajo

Oljni kondenzacijski kotel HC je izdelan iz posebne sive zlitine, odporne proti koroziji, kar je pogoj za dolgotrajno in brezskrbno delovanje kotla brez dragih servisnih posegov. Kotel v kombinaciji z modroplamenskim gorilnikom dosega visok izkoristek delovanja. Pri kondenzacijskem oljnem kotlu HC je izkoristek večji od 104 %. Kotel skupaj z gorilnikom zaseda le okoli pol kvadratnega metra talne površine, zato je odlična rešitev tudi za manjše kotlovnice.

Visoka učinkovitost znižuje stroške ogrevanja

Sodobni oljni kondenzacijski kotli zagotavljajo visoko učinkovitost izgorevanja in s tem pretvorbo energenta v koristno toplotno energijo. Če k temu prištejemo še natančno reguliranje ogrevanja glede na vremenske pogoje in toplotno izgubo objekta, so prihranki glede na stare sisteme veliki. Oljni kotel HC ima serijsko vgrajen sodoben regulator ogrevanja SELTRON KXD, ki regulira dva ogrevalna kroga in pripravo tople sanitarne vode. Regulator na velikem osvetljenem grafičnem ekranu prikaže vse potrebne informacije o delovanju kotla in ogrevalnega sistema.

Uporabniki imajo možnost nastavitve tedenskega programa za ogrevanje prostorov. Regulator omogoča tudi niz uporabniških funkcij:

 • avtomatski preklop zima/poletje,
 • funkcijo PARTY,
 • preprosto podaljšanje komfortnega ogrevanja,
 • funkcijo ECO – aktiviranje varčnega načina delovanja,
 • funkcijo HOLIDAY,
 • aktiviranje načina delovanja v času počitnic,
 • ogrevanje sanitarne vode po časovnem programu,
 • enkratni – takojšnji vklop ogrevanja sanitarne vode, in mnoge druge.

Vrhunska rešitev za dostopno ceno

Z nakupom oljnega kondenzacijskega kotla HC boste pridobili učinkovit, varčen in robusten kotel z napredno in zmogljivo vremensko vodeno regulacijo ogrevanja. Pridobili boste tudi možnost uporabniškega oddaljenega nadzora in edinstveno možnost oddaljenega nadzora serviserja ogrevalnih naprav.

  Kontakt

  Marko Črnčič s.p.
  Zgornji Duplek 144C, 2241 Spodnji Duplek
  marko.crncic@triera.net
  +386 40 160 185

  Želite ponudbo?

  +386 40 160 185

  SALONOGREVANJA.SI © IZDELAVA DEVISIUM. OBLIKUJEMO DIGITALNO PRIHODNOST.

  Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

  Nastavitve zasebnosti shranjene!
  Nastavitve zasebnosti

  Kadar obiščete katero koli spletno mesto, lahko to shranjuje ali pridobi podatke o vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirajte svoje osebne storitve za piškotke.

  Ti piškotki so obvezni za delovanje spletne strani in jih ni mogoče izklopiti in sistema.

  Uporabljamo spletno trgovino. Za košarico in naročilo bosta shranjena 2 piškotka. Ta piškotka sta obvezna in jih ni mogoče izključiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

  Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično zahtevane piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

  Uporabljamo spletno trgovino. Za košarico in naročilo bosta shranjena 2 piškotka. Ta piškotka sta obvezna in jih ni mogoče izključiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

  Zavrni
  Sprejmi izbrane piškotke