Solarni sistemiSolarni sistem SRS

SKU: 0030

2.183,803.660,00

Različne izvedbe solarnega sistema SRS omogočajo ekonomičen in ekološko prijazen način ogrevanja sanitarne vode za 2–8 uporabnikov. Z vgradnjo zmogljivega solarnega sistema SRS lahko brez dodatnega dogrevanja skoraj v celoti zadovoljimo potrebe po topli sanitarni vodi in s tem znatno znižamo stroške. V kompletu se nahajata dva kolektorja.

Počisti

Opis

Kaj so prednosti solarnega sistema SRS?

Solarni sistem SRS je namenjen pripravit tople sanitarne vode s pomočjo klasičnih ploskovnih kolektorjev. Sistem poleg klasičnih kolektorjev in solarnega grelnika sanitarne vode, vsebuje tudi ostale elemente za montažo in reguliranje. Klasični sončni kolektorji so v uporabi že vrsto let, odlikuje jih dober izkoristek, hitra in enostavna montaža ter nenazadnje tudi ugodna cena. Glede na število družinskih članov in glede na to, kakšne so njihove potrebe po sanitarni vodi, lahko ocenimo kakšen solarni sistem SRS bomo potrebovali. Temperature okolice so skozi leto vedno višje, zato je vedno več dni primernih za ogrevanje sanitarne vode s solarnim sistemom. Sodoben solarni sistem nam nudi ogreto sanitarno vodo večji del leta, skoraj brezplačno.

Kako deluje solarni sistem?

Proces delovanja solarnega sistema s ploščatimi kolektorji lahko opišemo s tremi koraki:

 • sončna energija se v kolektorju absorbira preko posebne absorpcijske folije, ki prekriva cevni sistem z grelnim medijem,
 • medij se s pomočjo črpalke transportira v zalogovnik ali grelnik sanitarne vode,
 • topla voda, ki prihaja iz solarnega sistema preko izmenjevalca segreva sanitarno vodo. V primeru, da za segrevanje sanitarne vode ne porabimo vse razpoložljive energije, se višek lahko uporabi tudi kot podpora ogrevanju.

Kolektorji s pridobljenim Solar Keymark certifikatom kakovosti.

Ploskovni kolektor Seltron TS izpolnjuje visoke tehnične standarde in zahteve v tehnologiji sončnih kolektorjev. Izdelava poteka na popolnoma robotizirani proizvodni liniji. To zagotavlja izredno natančnost izdelave in maksimalno kakovost. Ohišje kolektorja je izdelano iz aluminija. S težo samo 35 kg, spada med najlažje kolektorje na trgu. Solarno steklo je pritrjeno s pomočjo namensko razvitega dvokomponentnega lepila. Super selektivni absorber zagotavlja visok izkoristek sončne energije. Vrhunski dizajn in steklo s črnim robom brez mehanskega okvirja daje unikaten in atraktiven izgled.

Možne postavitve kolektorjev.

Kolektorje je možno postavit na ravno streho, na streho različnega naklona in v streho, v vertikalni ali horizontalni legi.

  Kontakt

  Marko Črnčič s.p.
  Zgornji Duplek 144C, 2241 Spodnji Duplek
  marko.crncic@triera.net
  +386 40 160 185

  Želite ponudbo?

  +386 40 160 185

  SALONOGREVANJA.SI © IZDELAVA DEVISIUM. OBLIKUJEMO DIGITALNO PRIHODNOST.

  Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

  Nastavitve zasebnosti shranjene!
  Nastavitve zasebnosti

  Kadar obiščete katero koli spletno mesto, lahko to shranjuje ali pridobi podatke o vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirajte svoje osebne storitve za piškotke.

  Ti piškotki so obvezni za delovanje spletne strani in jih ni mogoče izklopiti in sistema.

  Uporabljamo spletno trgovino. Za košarico in naročilo bosta shranjena 2 piškotka. Ta piškotka sta obvezna in jih ni mogoče izključiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

  Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično zahtevane piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

  Uporabljamo spletno trgovino. Za košarico in naročilo bosta shranjena 2 piškotka. Ta piškotka sta obvezna in jih ni mogoče izključiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

  Zavrni
  Sprejmi izbrane piškotke