HomePogoji poslovanja

SPLOŠNO

Splošni pogoji spletne strani in spletne trgovine https://salonogrevanja.si/ so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1).

S spletno stranjo in spletno trgovino https://salonogrevanja.si/ upravlja podjetje Marko Črnčič s.p..

Marko Črnčič s.p.
Zgornji Duplek 144 c
2241 Spodnji Duplek

ID za DDV: SI77406478 (zavezanec za plačilo DDV)
Matična številka: 2101491000
TRR: SI56 1010 0004 3708 680 pri Banka Intesa Sanpaolo d.d.

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila).

Uporabnik je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi.

VRSTE UPORABNIKOV

Pravico do nakupa v spletni trgovini https://salonogrevanja.si/ imajo registrirani člani in tudi gostje, ki opravijo hitri nakup in se pred nakupom ne rabijo registrirati.

Neregistrirani člani oziroma gostje – gostje lahko brez registracije opravijo nakup v spletni trgovini https://salonogrevanja.si/.

Ob registraciji v spletno trgovino pridobi obiskovalec uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte, ter geslo. Če želi uporabnik kadarkoli svoj naslov elektronske pošte ali geslo zamenjati z drugim, lahko to stori v svojem uporabniškem profilu.

DOSTOPNOST INFORMACIJ

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

Identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, matično in davčno številko), kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon), bistvene lastnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami), dostopnost izdelkov (vsak izdelek, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku), pogoje dostave izdelka (način, kraj in rok dostave), vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza, način plačila in dostave, časovno veljavnost ponudbe, rok, v katerem je možno odstopiti od pogodbe in pogoje za odstop, pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

PONUDBA ARTIKLOV IN CENE

Zaradi narave poslovanja prek spleta se ponudba in cene v spletni trgovini https://salonogrevanja.si/ ažurirajo in spreminja pogosto. Cena v spletni trgovini https://salonogrevanja.si/ je enaka tako za registrirane člane kot za goste spletne trgovine. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.

NAROČILO

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je v spletni trgovini https://salonogrevanja.si/ je sklenjena v trenutku, ko ponudnik kupcu pošlje prvo elektronsko sporočilo o potrditvi njegovega naročila. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca.

Kupoprodajna pogodba (t.j. prvo elektronsko sporočilo o statusu naročila) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in je potrošnikom na voljo na njihovo pisno zahtevo.

NAČINI PLAČILA

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

  • Po predračunu (UPN nalogu) na račun upravitelja Marko Črnčič s.p., Zgornji Duplek 144 c, 2241 Spodnji Duplek.
  • Preko plačilnega sistema Paypal.
  • Po povzetju.
IZDAJA RAČUNA

Ponudnik po dostavi naročenih artiklov kupcu pošlje tudi račun in sicer v pdf formatu na e-naslov kupca.

Na računu sta razčlenjena cena in vsi stroški v zvezi z nakupom ter podano obvestilo o pravici do odstopa od pogodbe.

Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila. Kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov ne upoštevamo.

POSTOPEK NAKUPA

Na spletnem mestu https://salonogrevanja.si/ izberete željen izdelek in ga dodate v košarico s klikom na gumb (dodaj v košarico).

V košarici imate prikazane vse izdelke, ki se nahajajo v nakupovalni košarici. Količino izdelkov v košarici lahko popravite ali pa izdelke v celoti odstranite iz košarice. Lahko nadaljujete z nakupovanjem ali pa pa kliknete na gumb “nadaljuj na blagajno”.

Potrebno je izpolniti podatke plačnika, ki jih bomo potrebovali za potrditev naročila in izdelavo računa. Ob obrazcu za podatke je še enkrat vidno razčlenjeno vaše naročilo. Na koncu izberete način plačila tako, da kliknete nanj. Pred zaključkom nakupa je potrebno potrditi, da se strinjate s pogoji poslovanja. Nakup zaključite tako, da kliknete na gumb “zaključi nakup”.

Če je bilo naročilo uspešno sprejeto se vam na spletni strani izpiše tekst “vaše naročilo je bilo sprejeto”. Na vaš elektronski naslov vam bomo poslali potrditveno obvestilo, da je naročilo sprejeto ter podrobnosti vašega naročila in plačila.

POSTOPEK OBVEŠČANJA O NAKUPU

Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. Članu https://salonogrevanja.si/ so na spletni strani ponudnika vselej dostopni izčrpni podatki o statusu in vsebini naročila.

Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali zaradi zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko. Preko elektronske pošte ponudnik sproti obvešča kupca o ažurnih podatkih v zvezi z dobavo izdelkov.

V roku 24 ur od plačila kupec od ponudnika prejme na vpisan email naslov darilni bon za koriščenje izbranih storitev.

DOSTAVA

Blago dostavlja Pošte Slovenije ali katero drugo distribucijsko podjetje, odvisno od dogovora oz. pogodbenega razmerja s podjetjem Marko Črnčič s.p.. V primeru, da vas ob času dostave ni, vas bo pošiljka čakala na najbližji pošti.

Teža (kg) Cena poštnine z DDV (€)
0-1,999 3,19
2-4,999 3,29
5-9,999 3,99
10-14,999 4,19
15-19,999 4,79
20-24,999 5,49
25-29,999 6,29
30-39,999 7,29
40-49,999 8,49
50-59,999 17,79
60-69,999 19,19
70-79,999 20,79
80-89,999 23,09
90-99,999 25,49
100-149,999 27,79
150-199,999 31,09
200-299,999 38,39
300-399,999 45,39
400-499,999 54,59
500-599,999 59,19
600-699,999 67,49
700-799,999 73,19
REKLAMACIJE IN ODSTOP OD POGODBE

Potrošnik ima pravico, da v 14 dneh od nakupa kupona, če kupon do dneva odstopa od pogodbe še ni bil unovčen, pisno na e-naslov: marko.crncic@triera.net sporoči odstop od pogodbe po 43. členu ZVPot, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok se začne šteti en dan po nakupu kupona. V primeru odstopa od pogodbe po 43. členu ZVPot, če kupon do dneva odstopa od pogodbe še ni bil unovčen, vam bomo kupnino vrnili nemudoma oziroma najpozneje v 14 dneh od dneva odstopa.

Če v primeru nakupa kupona za koriščenje storitve kupec pred pričetkom opravljanja storitve opravi rezervacijo termina opravljanja storitve, je kupon unovčen, ko kupec kupona od ponudnika prejme potrditev rezervacije.

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Ponudnik (Marko Črnčič s.p.) se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika v skladu z ZVOP-1.

Ponudnik (Marko Črnčič s.p.) za nedoločen čas hrani naslednje podatke registriranih članov https://salonogrevanja.si/: ime in priimek, e-poštni naslov, kontaktni telefon, primarni naslov in naslove za dostavo, državo prebivališča, čas in datum registracije.

Ponudnik (Marko Črnčič s.p.) navedene osebne podatke uporabi izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo s članom.

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

Za goste https://salonogrevanja.si/ hrani osebne podatke samo za čas do izpolnitve naročila naslednje podatke: ime in priimek, e-poštni naslov, kontaktni telefon, primarni naslov in naslove za dostavo, državo prebivališča, čas in datum registracije in arhiv komunikacije s ponudnikom. Po izpolnitvi naročila se hranijo samo še podatki v zvezi s posameznim naročilom, do katerih je mogoč dostop samo prek poznavanja številke računa in številke naročila ter prav tako e-mail gosta, ki se lahko uporabi v marketinške namene (pošiljanje ponudb).

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega e-mail naslova, uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

KOMUNIKACIJA

Ponudnik bo z uporabnikom stopil v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje, in v skladu z določili ZEKom-1. Oglasna elektronska in/ali SMS sporočila bodo vsebovala naslednje sestavine:

Jasno in nedvoumno bodo označena kot oglasna sporočila,

pošiljatelj bo jasno razviden,

različne akcije, promocije in druge tržne tehnike, bodo označene kot takšne.

Prav tako bodo jasno določeni pogoji udeležbe v njih:

Jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil,

željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo ponudnik (Marko Črnčič s.p.) izrecno spoštoval.

AVTORSKE PRAVICE

Vsebine, grafični in drugi elementi na spletni strani so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine, razen tistih, ki so kot avtorsko proste označene v teh splošnih pogojih ali neposredno ob vsebini oz. elementu.

Fotografije na strani https://salonogrevanja.si/ in pripadajočih pod straneh so last podjetja Seltron d.o.o. in so objavljene z dovoljenjem podjetja.

Del fotografij na strani https://salonogrevanja.si/ in pripadajočih pod straneh je prenesenih iz portala https://www.shutterstock.com/.

OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Ponudnik se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih spletnih straneh. Kljub temu pa se lahko lastnosti artiklov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da ponudnik včasih ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od pogodbe ali zamenjavo naročenega artikla.

PRITOŽBE IN SPORI

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti.

Pritožba se odda prek e-poštnega naslova marko.crncic@triera.net. Postopek obravnave pritožbe je zaupen. Ponudnik bo v petih delovnih dneh potrdil, da je prejel pritožbo, sporočil kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščal o poteku postopka.

Ponudnik se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato si ponudnik prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

V primeru sodnega reševanja sporov je pristojno sodišče po stalnem prebivališču potrošnika.

Kontakt

Marko Črnčič s.p.
Zgornji Duplek 144C, 2241 Spodnji Duplek
marko.crncic@triera.net
+386 40 160 185

Želite ponudbo?

+386 40 160 185

SALONOGREVANJA.SI © IZDELAVA DEVISIUM. OBLIKUJEMO DIGITALNO PRIHODNOST.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Kadar obiščete katero koli spletno mesto, lahko to shranjuje ali pridobi podatke o vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirajte svoje osebne storitve za piškotke.

Ti piškotki so obvezni za delovanje spletne strani in jih ni mogoče izklopiti in sistema.

Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično zahtevane piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Uporabljamo spletno trgovino. Za košarico in naročilo bosta shranjena 2 piškotka. Ta piškotka sta obvezna in jih ni mogoče izključiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Uporabljamo spletno trgovino. Za košarico in naročilo bosta shranjena 2 piškotka. Ta piškotka sta obvezna in jih ni mogoče izključiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni
Sprejmi izbrane piškotke